Mar 13 2016

5. POSTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

5. postna nedelja

Napovednik:

  • Hvala spovednikoma, ki sta bila včeraj na voljo za sveto spoved. Mnogi ste prejeli ta zakrament Božjega usmiljenja. Bogu hvala. Priložnost za spoved v tem tednu še bo vsak dan pol ure pred sveto mašo  ter v okoliških župnijah, kjer imajo veliko spoved, posebej v stolnici prihodnjo nedeljo od 14.00 do 18.00. Če kdo še želi sveto spoved za bolnega ali ostarelega na domu, mi naj to sporoči do četrtka.
  • Danes popoldne bo križev pot od cerkve do križa. Molitev začnemo ob 14.00, nato pa bom na razpolago še za sveto spoved. Tujih spovednikov danes ne bo. Ob 15.00 bo sveta maša za bolne in ostarele. Svojci povabljeni, da jim omogočite prihod v cerkev. Če kdo potrebuje pomoč pri prevozu, bo pomagala ŽK. Sporočite lahko neposredno kateremu od članov ŽK, ki bo lahko omogočil  prevoz ali  župniku.

5. postna nedelja-ulični križev pot

  • Danes ob 15.30 bo po Halasovi poti na Hotizi križev pot za družine. Lepo vabljeni.
  • V ponedeljek po sveti maši bo srečanje ŽK.
  • V torek ob 16.30 bo srečanje za starše prvoobhajancev, takoj po sveti maši bo srečanje izrednih delivcev obhajila, ob 19.00 pa bo srečanje zakonske skupine Sv. Klara.
  • V petek ob 16.30 bo srečanje vseh ministrantov in priprava na obrede velikega tedna, po večerni sveti maši pa še srečanje skupine za samopomoč. Vabljeni.
  • V soboto je praznik svetega Jožefa, sozavetnika naše župnije. Slovesno sveto mašo, ki jo bo ob somaševanju domačega župnika daroval rojak g. Robert Smodiš, bomo imeli ob 9.00. Popoldne ob 16.00 pa lepo vabljeni vsi starši in stari starši na prireditev v vaški dom, kjer bomo v sodelovanju z vrtcem, OŠ, in KS pripravili praznovanje ob dnevu staršev. Vabilo za prireditev najdete tukaj: VABILO-starševski dan 2016

5. postna nedelja-ulični križev pot

  • Prihodnja nedelja je cvetna nedelja. Pred sveto mašo ob 10.00 bo blagoslov cvetja pred župniščem in nato procesija v cerkev, pri sveti maši ob 8.00 pa bo blagoslov zelenja v cerkvi. Pri mizici za tisk so na razpolago tudi oljčne vejice za katere je zaželen prostovoljni prispevek, ki je namenjen vzdrževanju primorskih župnij, ki nam vejice dostavljajo.
  • Nova številka Družine je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.