Avg 16 2015

20. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Romanje s kolesi v TurniščeNapovednik:

  • Včeraj smo praznovali praznik Marijinega vnebovzetja. Nekateri smo že na predvečer poromali k Mariji pod Logom s kolesi, nekateri pa celo peš. Mnogi ste se tja odpravili z avtomobili. Tudi pri Mariji pri Gradu se nas je nekaj zbralo k praznovanju. Nekateri pa ste prišli k maši v župnijsko cerkev. Vse naj varuje Marijina materinska priprošnja.Peš romanje v Turnišče
  • Prihodnji teden bom na duhovnih vajah v Kančevcih, zato bo razpored svetih maš nekoliko spremenjen. V ponedeljek bomo imeli sveto mašo v Bakovcih ob 7.30, v sredo pa v Bakovcih ne bo svete maše. Hvala za razumevanje. Vse duhovnike in tudi g. škofa, ki bo z nami na duhovnih vajah, priporočam v molitev.
  • V petek lepo povabljeni k sveti maši v Veliko Polano. Ob 18.00 bo molitvena ura in nato sveta maša. Tokratni redni mesečni shod vodi naša župnija, vendar bo povezan z molitvijo ob 70. obletnici zaključka druge svetovne vojne, zato bo dogodek toliko bolj slovesno zastavljen. Maševal bo g. škof, somaševalo pa bo veliko duhovnikov. Lepo povabljeni. Ta dan bo v Bakovcih sveta maša zjutraj ob 8.00.
  • Tudi v soboto bo sveta maša zjutraj ob 8.00, saj bo v Bakovcih prireditev Triatlon. Z veseljem bomo spremljali in spodbujali našega bakovskega tekmovalca Dušana Fistra, ki bo letos edini slovenski predstavnik.
  • Za prihodnjo nedeljo cerkev krasijo verniki iz Stare ulice.
  • Nova številka Družine je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.