Apr 26 2015

4.VELIKONOČNA NEDELJA – NEDELJA DOBREGA PASTIRJA

Objavljeno v Oznanila

Dobri pastir

Napovednik:

  • Danes z nedeljo Dobrega pastirja zaključujemo teden molitve za duhovne poklice. Hvala vsem, ki ste kot skupine ali posamezniki oblikovali molitvene ure. Bog naj usliši naše molitve. Po maši ob 10.00 bo pred cerkvijo blagoslov motorjev in motoristov.

Dobri pastir

  • V sredo ob 19.00 bo vabljeni tudi k sveti maši v bolnišnico, ker je naša župnija na vrsti za maševanje. Če je kdo od vaših domačih v bolnišnici, ga lahko vsako sredo ob 19.00 pripeljete v bolniško kapelo k sveti maši.
  • Ta teden ne bo rednega verouka. Birmanci pa bodo začeli devetdnevnico v četrtek, 30. aprila. Vsak dan bodo prosili Boga, da bi jim poslal Svetega Duha za pomoč v življenju. Pridružimo se njihovi prošnji in molitvi.
  • V petek je prvi petek v mesecu. Dopoldne bom obiskoval bolnike na domu, zvečer pa začnemo šmarnice. Poleg birmancev vabljeni tudi vsi ostali otroci in starši k tej majniški pobožnosti. Ob 15.00 bomo imeli srečanje z ministranti. Prinesite tudi športno opremo, ker bomo šli še na igrišče.
  • V juniju organiziramo župnijsko romanje v Torino, kjer bomo obiskali kraje Janeza Boska in si ogledali znameniti torinski prt. Cena romanja je 230 €. Liste s programom si lahko vzamete na mizici. Prijave bomo zbirali do 1. maja z upanjem, da napolnimo avtobus. Povabite še prijatelje in sorodnike. Če ne bo do naslednje nedelje dovolj prijav, bomo romanje za letos odpovedali.
  • Nova številka Družine in Ognjišča je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.