Feb 15 2015

6. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

slušateljice KPŠ

Napovednik:

  • Danes bo ob 15. uri v stolnici v Murski Soboti srečanje bogoslužnih sodelavcev: izrednih delivcev obhajila, bralcev, organistov, pevcev in slušateljev KPŠ-ja. Na srečanje so vabljeni tudi mežnarji ter krasilci in krasilke bogoslužnih prostorov. V molitvi pred Najsvetejšim se bomo Bogu zahvalili  za  prejete milosti in ga prosili za pomoč pri opravljanju omenjenih služb. Po molitveni uri se bo škof ordinarij posebej srečal še z izrednimi delivci obhajila in duhovniki iz župnij, v katerih izredni delivci  opravljajo svojo službo. Slušateljem KPŠ, ki so zaključili prvo ali drugo stopnjo bo škof ob tej priložnosti izročil priznanja. Vabljeni! Več o dogodku (tudi fotografije) najdete na škofijski spletni strani:http://www.skofija-sobota.si/murska-sobota-molitveno-srecanje-bogosluznih-sodelavcev

podelitev spričeval podelitev spričeval podelitev spričeval

  • Začenjamo počitnice, zato  ta teden ne bo verouka. Lepo pa vabljeni vsi veroučenci, starši in drugi verniki k sveti maši, ki bo v sredo na pepelnico zvečer.  Pri sveti maši bo tudi obred pepeljenja in povabilo k postnim prizadevanjem z besedami: »Spreobrni se in veruj evangeliju.«
  • V teh počitniških in še  zimskih dneh je nekaj več časa za branje. Župnijska knjižnica nudi knjige, lahko si jih izposodite, nove knjige pa tudi kupite. Obenem prosim,  da knjige, ki jih imate že dalj časa izposojene in ste jih že prebrali,  vrnete. Hvala.
  • Prihodnjo nedeljo, 22. februarja bo ob 16.00 dekanijski pastoralni dan za našo dekanijo. Zbrali se bomo na Hotizi k molitvi križevega pota. Lepo vabljeni, da se pridružite vsi verniki, da skupaj počastimo trpečega Jezusa in prosimo za beatifikacijo Božjega služabnika Danijela  Halasa.
  • Približuje se datum izbire novih članov v ŽPS. Volilne lističe boste družine prejele naslednjo nedeljo, izpolnjene pa vrnite oz. jih oddajte 01. marca v za to namenjeno škatlico v cerkvi.
  • Hvala za vaše darove, ki ste jih namenili za čiščenje cerkve in župnišča.
  • Nova številka Družine je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.