Nov 16 2014

33. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Teden-zaporov-2014_plakat_NET_001-manjsa1Napovednik: 

  • Danes ob 15. uri bo v samostanu Marije, Matere Cerkve pri sestrah klarisah v Turnišču rubinska sveta maša ob 70. letnici duhovništva škofa dr. Jožefa Smeja.
  • Teden, ki je pred nami je teden zaporov in ima vodilno misel: »Tolažite drug drugega. Zgradite upanje…« Teden zaporov želi poživiti molitev in nam ozavestiti potrebe zaprtih oseb in njihovih svojcev, žrtev kaznivih dejanj, delavcev v zaporu in vseh, ki skrbijo za vse te osebe. Spodbuda in nameni molitve so na plakatu (ali na http://center-ecce.si/ )
  • Lepo vabljeni na adventne delavnice Karitas v petek 21. in soboto 22. novembra od 9.00 do 13.00. Zaželeno je, da prinesete s seboj zelenje, ostalo bo na razpolago v župnišču. Izdelane adventne vence bo ŽK v nedeljo po svetih mašah prodajala po 10 €.
  • Delavnice za veroučence pa bodo: za prvi razred v petek ob 14.00, za ostale razrede pa v času njihovega rednega verouka. Z otroki od 1. do 4. razreda mora priti še ena odrasla oseba. Otroci naj s seboj prinesejo vse, kar potrebujejo za adventni venec, saj bodo vsak svoj adventni venec nesli domov. Seznam potrebnih stvari so otroci dobili pri verouku na posebnem listu.  Birmanci bodo imeli v torek  redni verouk, delavnice pa bodo imeli v petek po večerni sveti maši.
  • Prihodnjo nedeljo bodo po sveti maši ob 8.00 izredni delivci obhajila nesli obhajilo bolnikom na dom.
  • v soboto, 6. 12. 2014 ob 15.00 bo v bakovski cerkvi miklavževanje. Sodelovali bodo birmanci in včeraj ustanovljen otroški pevski zbor. Starši lahko prijavite svoje otroke. Prispevek je 10 €.
  • Nova številka Družine je na razpolago.

33. nedelja

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.