Sep 21 2014

25. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Sv. VišarjeNapovednik:

  • Ta teden bo  verouk reden po urniku. Tisti  starši, ki še niste vpisali svojega otroka k verouku in vsi ostali, ki bi se želeli pogovoriti s katehistinjo ali župnikom, ste lepo povabljeni na govorilne ure (katehistinja Marjana ima govorilne ure v torek  ob 17.00; katehistinja Nives v petek ob 18.00,  župnik  v petek  ob 17.00 in ob župnijskih uradnih urah).
  • Zakonski jubilanti, ki praznujete 5, 10, 15… let zakona sta dobili vabila na srečanje zakonskih jubilantov, ki bo 12. oktobra ob 10. V župnijski cerkvi v Bakovcih. Če kdo, ki letos praznuje obletnico, ni dobil vabila, naj se, prosim, oglasi v zakristiji ali naknadno sporoči ga. Renati Meolic.
  • V petek ob 19.00 bo v dvorani vaškega doma predstavitev potopisa družine Lukač, zato so nas organizatorji prosili, da bi bila večerna sveta maša ob 18.00. Hvala za razumevanje.
  • Prihodnja nedelja je Slomškova nedelja. Lani smo na to nedeljo uvedli blagoslov traktorjev. Tudi letos bo blagoslov traktorjev po sveti maši ob 10.00. Vabljeni vsi z velikimi in malimi traktorji. Parkirate jih lahko pred trgovino ali pred šolo.
  • V minulih dneh ste nekateri župljani (namesto romanja na Bavarsko) poromali v druga znana romarska središča – tista v naši bližini, pa tudi v tista oddaljena in tudi našo župnijo in vse župljane priporočili v Marijino varstvo. Bog povrni za vaše molitve.

Brezje

Višarje

  • Nova številka Družine je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.