Avg 03 2014

18. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

MIVANapovednik:

  • Hvala vsem, ki ste sooblikovali župnijsko proščenje, ki smo ga praznovali minulo  nedeljo.
  • Danes obhajamo Krištofovo  nedeljo.  Po sklepnem blagoslovu vas vabim, da pristopite k svojim vozilom. Z blagoslovljeno vodo jih bom pokropil, ministranti pa vam bodo  izročili nalepko in podobico. V imenu misijonarjev vas prosim za vaš dar v zahvalo za srečno prevožene kilometre. S temi darovi bo MIVA Slovenija zbirala sredstva za nakup vozil za delo v misijonih. Bog povrni za vaš dar.

Krištofova  nedelja

Krištofova nedelja

  • Prihodnjo nedeljo bo sveta maša za lovce ob 10.00 v Müzgah. Po maši bo srečelov in druženje. Popoldne ob 15.00 pa imamo s člani ŽPS molitveno srečanje pri Gradu. Zberemo se ob 14.15 pred cerkvijo in se organiziramo glede prevoza. Vabila lahko vzamete v zakristiji.
  • Nova številka Družine je na razpolago.
  • Povabilo na romanje:

6. septembra 2014 bomo romali v Ludbreg – cerkev evharističnega čudeža. Odhod zjutraj ob 7.00, vrnitev ob 19.00. Pogovarjal sem se z zasebnimi prevozniki in dobil ponudbo za 10 € na osebo.

Od 18. do 21. septembra 2014 bomo romali na Bavarsko. Cena romanja je 300 €, ob prijavi plačate 100 €. Prijave zbira župnija Bakovci. 16. avgusta pride predstavnica agencije in vodička in bosta predstavili podrobnosti romanja. Predstavitev bo v naši cerkvi. Vabljeni!

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.