Jul 27 2014

17. NEDELJA MED LETOM – ŽUPNIJSKO PROŠČENJE SV. ANE

Objavljeno v Oznanila

AninoNapovednik:

  • Obhajamo god župnijske zavetnice svete Ane in njenega moža svetega Joahima, staršev Device Marije. Zahvaljujem se g. Zoranu Caru, novomašniku, ki je vodil današnjo slovesnost in nas z molitvijo in besedo nagovoril in spodbudil k posnemanju svetniških kreposti. Hvala tudi  vsem, ki ste pripravljali prostor za današnjo slovesnost, vsem, ki ste s petjem in uvodi in drugim sodelovanjem pri maši polepšali praznovanje. Hvala ključarjema in ekipi, ki bo po sveti maši delila pijačo, da se bomo, kakor se spodobi, ko je novomašnik med nami, skupaj poveselili in odžejali. Hvala tudi bolnikom, ki župnijsko proščenje spremljajo iz bolniške postelje z molitvijo in darovanjem svojega trpljenja.

Anino

Anino

  • Ta teden obhajamo prvi četrtek, petek in soboto. Povabljeni k molitvi in sveti maši. V petek bom obiskoval bolnike na domu.
  • Prihodnjo nedeljo bomo obhajali Krištofovo nedeljo. Po vsaki sveti maši bo blagoslov vozil in priprošnja sv. Krištofu za srečno vožnjo. Ob tem blagoslovu bo darovanje za vozila v misijonih – Miva.
  • Nova števila Družine in Ognjišča je na razpolago.
  • Povabilo na romanje:

6. septembra 2014 bomo romali v Ludbreg – cerkev evharističnega čudeža. Odhod zjutraj ob 7.00, vrnitev ob 19.00. Cena romanja 29 €.

Od 18. do 21. septembra 2014 bomo romali na Bavarsko. Bavarska ni samo dežela piva in oktoberfesta – je tudi  dežela Ludvika II. Bavarskega in njegovih pravljičnih gradov, dežela, kjer še vedno hranijo brižinske spomenike, dežela papeža Benedikta XVI., dežela baročnih cerkva s čebulasto kupolo… dežela, ki ne navduši samo s »knedelni« ali klobaso, pač pa nahrani tudi dušo. Cena romanja je 300 €, ob prijavi plačate 100 €. Prijave zbira župnija Bakovci. Vabljeni!

Anino

AninoFoto: Matej Bencak

 

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.