Maj 25 2014

6. VELIKONOČNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

obhajilo2014

Napovednik:

  • Danes je v naši župniji slovesnost prvega svetega obhajila. Hvala vsem, ki ste otroke in starše spremljali z molitvijo ali kako drugače pomagali k lepemu doživetju slovesnosti.
  • V torek ob 16.00 imajo veroučenci prvega razreda in njihovi starši zaključno srečanje. Ostali veroučenci skrbno uredite delovne zvezke in ponovite vsebine celotnega leta, da ne bo šlo vse povedano in doživeto v pozabo. Verouk bo reden po urniku.

obhajilo2014
obhajilo2014

  • V soboto ob 10.00 imajo srečanje animatorji, ki bodo sodelovali v oratoriju.
  • Ta teden so še šmarnice. Vabljeni, da vztrajamo v molitvi in prepevanju Marijinih  pesmi. Zaključek za mlajše šmarničarje bo v soboto 31. maja ob 15.00 na igrišču pri stari Möri. Pekli bomo pice, zato se doma pozanimajte, kaj vse je potrebno za pripravo dobre pice. Sestavine za pico bodo na razpolago na kraju dogajanja.

obhajilo2014
obhajilo2014

  • Otroci so pri verouku dobili prijavnice za oratorij, ki bo v Bakovcih od 25. do 28. junija 2014. Obrazce lahko vzamete tudi na mizici za tisk. Kdor se oratorija želi udeležiti naj prinese prijavnico do prihodnje nedelje. Zaželen je tudi prispevek 15 €. Hvala.

obhajilo2014

  • Hvala vsem, ki ste s svojimi darovi že pomagali lajšati stisko ob poplavah v Srbiji in BIH. Če kdo še želi pomagati z nakazilom pomoči, so na mizici za tisk položnice. Hvala vsem za vsakovrstno pomoč našim bratom in sestram v Srbiji in BIH.

obhajilo2014

foto: Vinko Lukač

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.