Feb 03 2013

4. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

logo-leto-vere


Napovednik:

  • V torek  po sveti maši bo srečanje ŽK.
  • V sredo  po sveti maši bo srečanje ŽPS.
  • V soboto bodo redne vaje za kitariste.
  • V soboto po večerni sveti maši bo dekanijsko srečanje za mlade. Dobimo se ob 18.40 pred cerkvijo. (Hvala mladim, ki so  v petek pomagali pospraviti jaslice v cerkvi.)

V Murski Soboti  potekajo Nikodemovi večeri.  Nocoj ob 19.000 bo srečanje z misijonarko Dorico Sever: V misijonih pri Inuitih.  Naslednjo soboto bo predaval  nadškof dr. Anton Stres: Pridite in poglejte, v nedeljo pa bo srečanje s člani skupnosti Cenacolo (pričevanje o življenju v komuni in pot iz drog).

Za župnijsko romanje v Lurd smo že napolnili en avtobus. Ker ste se še nekateri želeli udeležiti romanja, bomo začeli polniti drugi avtobus.  Do konec februarja bomo zbirali prijave samo v naši župniji (lahko povabite tudi prijatelje in sorodnike od drugod), potem pa bomo, v kolikor avtobus še ne bo poln, dali možnost prijav tudi od drugod. Romanje v Lurd bo od 3. – 7. junija 2013.  Cena romanja je 389 €, ob prijavi je potrebno plačati 100 €. Podrobnejši  opis poti in romanja je na listih, ki jih lahko vzamete v zakristiji.

Dar za sveto mašo za žive in pokojne člane vaše rože ŽRV ter dar za cerkev:

–         1. roža (Petronela Jablanovec): sv. maša + 133€

–         2. roža (Vera Lutar): sv. maša + 67€

–         3. roža (Angela Kaučič): sv. maša + 113€

–         4. in 5. roža (Cvetka Žabota): 2 x sv. maša + 166€

–         6.  roža (Milica Rajner): sv. maša + 83€

–         7. roža (Marija Novak): sv. maša + 43€

–         8. Roža (Marija Magdič): sv. maša + 83€


Hvala tudi za vaš dar za čiščenje cerkve. Tako kot vsako leto  ste tudi letos darovali za to, da imamo lahko vzorno očiščeno cerkev. Ob tem se želim zahvaliti tudi ge. Olgi, ki tako zavzeto  skrbi,  da je cerkev vsakem času in ob vsakem vremenu čista.

Iskrem  Bog plati tudi vsem, ki ste mi še v teh dneh prinesli dar za duhovnika. Zavedam se, da je vedno težje shajati iz meseca v mesec, obenem pa cenim, da ste v svojem daru še vedno velikodušni, kot v prejšnjih letih. Bog plati, še enkrat.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.