Nov 11 2012

32. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Iskrena hvala g. škofu dr. Jožefu Smeju za darovano sveto mašo ob godu pokojnega župnika Martina Poredoša. Prinesel je nekaj svojih knjig, ki jih lahko po maši kupite pri izhodu. Tudi druge duhovne knjige lahko kupite kot lepo darilo ob različnih priložnostih. Prav tako so na voljo knjige na knjižni politi za izposojo. Ne pozabimo: »Dobro branje dela dobrega človeka!«
Jutri bo v Bakovcih srečanje župnijskih gospodinj iz vse škofije, zato bo sveta maša ob 11. uri. V sredo zvečer mašujem v bolnišnici v Murski Soboti. Vabim vas, da se pridružite pri sveti maši ob 19.00. Obenem vas želim spomniti, da je v bolnišnici vsako sredo ob 19.00 sveta maša in je prav, da vašim domačim, kadar so v bolnišnici, omogočite, da so prisotni pri sveti maši.
V četrtek, 15. 11. 2012 bomo dopoldne žagali drva za ogrevanje župnišča in cerkve; ob 17.00 pa bodo pevke vaje za mlajši pevski zbor.

V petek, 16. 11. 2012 ob 16.00 bo priprava na krst za vse, ki želite še letos krstiti svojega otroka. Na pripravo naj pridejo tudi botri.
V soboto bodo birmanske skupine. Podrobnosti se boste dogovorili pri verouku.
Nova številka Družine je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.