Okt 14 2012

28. NEDELJA MED LETOM – začetek leta vere

Objavljeno v Oznanila

Hvala vsem, ki ste v petek in soboto, 12. in 13. oktobra v naši župnijski cerkvi brali sveto pismo. Hvala tudi vsem, ki ste prihajali poslušat in tako ostajali v molitvenem in premišljevalnem razpoloženju ob božji besedi.
Popoldne bo slovesen začetek leta vere v Turnišču, kjer bo ob 15.00 molitveno srečanje molivcev rož živega rožnega venca in drugih, ki molijo za duhovne poklice, ob 16.00 pa bo sveta maša pri kateri bo Boris Kučko iz župnije Turnišče prejel diakonsko posvečenje.
Nadaljujemo rožnovensko pobožnost. Molitev rožnega venca doma in v cerkvi.

Verouk v tem tednu bo samo za 3. in 4. razred, ostali razredi nimajo verouka zaradi odsotnosti katehi-stinje.

V Petek, 19. 10. 2012 bo v Veržeju srečanje za mlade. Odhod izpred cerkve v Bakovcih bo ob 19.45.

V soboto 20. oktobra 2012 bomo imeli župnijsko romanje na Kurešček, v Stično in v Zaplaz, kjer je pokopan blaženi Lojze Grozde. Odhod avtobusa iz Bakovec bo ob 6.00, vrnili pa se bomo okrog osme ure zvečer. Ta dan ne bo svete maše v Bakovcih. Cena romanja skupaj s kosilom je 25 €.
Prihodnjo nedeljo bodo izredni delivci obhajila po maši ob 8.00 nesli obhajilo bolnikom na dom. Popoldne ob 15.00 pa bo misijonsko srečanje za celotno škofijo v Svetem Juriju ob Ščavnici. Gost bo p. Pepi Lebreht, ki je bil več let misijonar v Beninu v Afriki.

Nova številka Družine je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.