Avg 28 2012

21. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Prihodnji teden so za duhovnike duhovne vaje v Kančevcih.  Zaradi tega bo sveta maše v ponedeljek in torek zjutraj,ostale dni pa normalno zvečer ob 19.00.

V torek, 28. avgusta ob 15. uri se začne ANIMAKAMP za vse animatorje župnijskih oratorijev. Predviden je kot nagrada za animatorsko delo. Obsegal bo druženje animatorjev, kopanje v Banovcih, kampiranje, spoznavanje, refleksijo oratorija, zahvalno sveto mašo in še veliko lepega. Animakamp se bo zaključil v sredo s kosilom! Prispevek 5 eurov poravna župnija.

V petek 31. 08. 2012 bo ob 16.30 v župnišču priprava na krst za tiste, ki želite krstiti svojega otroka v septembru. Pridejo naj tudi botri.

V avgustu vsako leto začenjamo dobrodelno akcijo »Za srce Afrike«, ki je namenjena projektom na področju zdravstva in šolstva v misijonskih deželah. K akciji nas vabijo Jambo plakati in tudi nekaj zloženk je na mizici.

Prihodnji teden se začenja pouk. Tudi z veroukom bomo začeli. Prosim, da starši,  ki želite, da bi vaš  otrok versko odraščal, ob tem ko ga vpisujete v različne dejavnosti, razmišljate o njegovem obiskovanju verouka in nedeljske maše.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.