Avg 19 2012

20. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Bog povrni za vaš dar, ki ste ga prejšnjo nedeljo pri svetih mašah darovali za elektrifikacijo v cerkvi. Nekateri ste svoj dar prinesli tudi čez teden. Skupaj smo zbrali 698,89 €. S tem smo pokrili nekaj več kot polovico stroškov. Če je kdo v ta namen še pripravljen kaj darovati, je lepo povabljen. Dar lahko odda v kuverti pri nabirki, ali ga prinese v zakristijo. Bog plati že v naprej!

Danes popoldne je pri Gradu na Goričkem dekanijski srečanje bolnikov. Ob 15.00 bo molitev in priložnost za spoved, ob 16.00 pa sveta maša in bolniško maziljenje. Kdor lahko omogoči prevoz kateremu od bolnikov ali ostarelih, lepo naprošen.

V petek se začne po naših ulicah triatlon. Naj nam bo vzdržljivost tekmovalcev spodbuda za premagovanje naših vsakodnevnih naporov. Ker bo v soboto zvečer glasno dogajanje na ulici, bomo imeli sveto mašo zjutraj ob 8.00. Hvala za razumevanje.

Prihodnji teden, v petek 31. 08. 2012 bo ob 16.30 v župnišču priprava na krst za tiste, ki želite krstiti svojega otroka v septembru. Pridejo naj tudi botri.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.