Jul 22 2012

16. NAVADNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Iskrena zahvala g. msgr. dr. Marjanu Turnšku, ki je danes kot predsednik Slovenske Karitas z nami daroval sveto mašo in nas nagovoril ob praznovanju 10. obletnice ŽK.
Obhajamo Krištofovo nedeljo, ko se Bogu zahvalimo za srečno prevožene kilometre in prosimo tudi za blagoslov v bodoče. Ob tem poteka akcija Miva, ko zbiramo sredstva za nakup prevoznih sredstev v misijonskih deželah. Po maši bo blagoslov vozil, zato vas vabim, da počakate pri svojem vozilu. Hvala tudi za vaš dar, ki ga boste ob tem namenili za nakup vozil v misijonih.
V sredo po večerni sveti maši bom imel predstavitev misijona in potovanja po Peruju.
V četrtek, 26. 07. 2012, na god župnijske zavetnice sv. Ane, bo sveta maša v župnijski cerkvi ob 9.00. Istočasno se začne tudi župnijski oratorij (ki bo vse do sobote vsak dan trajal do 15.00. Hvala že v naprej vsem animatorjem, ki ste resno vzeli priprave in ste pripravljeni sodelovati. Prav tako hvala vsem, ki ste oratorij podprli z darovi in svojim sodelovanjem pri delavnicah, igrah, kuhanju in organizaciji drugih potrebnih stvari). V Četrtek, 26. 07. 2012 smo povabljeni, da bi se ob 19.00 udeležili svete maše v Murski Soboti, kjer bo slovesno praznovanje 100. obletnice župnije. Romali bomo tudi peš. Izpred cerkve bomo šli ob 17.00. Za osvežitev na poti bodo poskrbeli ŽK.
Slovesno praznovanje župnijske zavetnice sv. Ane bo prihodnjo nedeljo ob 10.00. Maševal in pridigal bo msgr. g. Izidor Veleberi.
Poročiti se želita Vasja Černjavič in Nadica Magdič.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.