Jun 03 2012

NEDELJA SVETE TROJICE

Objavljeno v Oznanila

V tem tednu bodo otroci dobili veroučna spričevala. Naj bodo spodbuda za rast v veri. Starši, pogovorite se o doživljanju vere in verouka z vašimi otroki in spričevala, prosim, podpišite, da jih bodo otroci  v naslednjem tednu, ko zaključujemo verouk prinesli katehistinji ali župniku. Hvala za vaš dar, ki ga navadno ob tem namenite za katehezo.

V sredo,  6. 6. 2012, bo po večerni sveti maši srečanje ŽPS. Tisti, ki še niste dobili vabil po e-pošti, jih, prosim, vzemite v zakristiji.

V četrtek je zapovedan praznik Svetega Rešnjega Telesa in Krvi ali TELOVO. Sveta maša bo ob 8.00 in zvečer ob 18.30. Po maši bo procesija s Sv. Rešnjim Telesom. Naprošam vse tiste, ki postavljate oltarje,  da to tudi letos storite tako lepo kot prejšnja leta. Enako se priporočam tudi za nošenje neba in sveč. Lepo vabim vse veroučence, mladino in odrasle k sveti maši in telovski procesiji. Otroci naj prinesejo cvetje v košaricah in ga trosijo pri oltarjih. Procesija in blagoslov pri oltarjih je namenjena za blagoslov naših domov, polj in vsega našega dela.

V petek, 8. 6. 2012 dopoldne bo župnik obiskoval bolnike po domovih, popoldne ob 17.00 pa bo v župnišču priprava na krst. Starši, ki želite krst svojega otroka v juniju in juliju, pridite na pripravo skupaj z otrokovim botrom ali botro.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.