Apr 22 2012

3. VELIKONOČNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Včeraj smo bili z mladimi na škofijafestu  v Veržeju.  Sodelovali smo tudi na mladinskem kvizu o A. M. Slomšku. Hvala vsem sodelujočim. Krašenje cerkve začenjamo po ulicah. Seznam je narejen za vse ulice. Do septembra pride vsak a ulica enkrat na vrsto. Morda bo zaradi kakšne slovesnosti (poroka, krst, izpoved vere) katero nedeljo izpadlo krašenje po ulicah. V tem primeru se tista ulica pomakne na konec seznama. Seznam je narejen zato, da se lažje v naprej organizirate in si priskrbite domače cvetje (pregledali  ga bomo na seji ŽPS in  bo objavljen po njej). Hvala za vašo pripravljenost sodelovanja tudi na ta način. Krašenje začne Partizanska ulica.

Ta teden, od 22. do 29. aprila bomo v Cerkvi  obhajali teden molitve za nove duhovne poklice, njihovo stanovitnost in svetost. Geslo letošnjega tedna je: Poklici so dar Božje ljubezni (plakat).  Povabljeni, da pridete vsaj enkrat v tednu k sveti maši in molitvi ter tako prispevate svoj molitveni delež pri skrbi za duhovnike.

Kaj vse pa je še potrebno narediti,  da bi v Bakovcih imeli spet novo mašo?!

Danes po sveti  maši ob 8.00 bodo izredni delivci obhajila nesli obhajilo bolnikom na dom.

Napovednik:

  • Ta teden bo  redni verouk  do srede, dokler je pouk, v naslednjem tednu pa spet od četrtka naprej, kakor je pouk v šoli. Vmes so prvomajske počitnice J.
  • V torek 24. 04. 2012 bo po večerni sveti maši srečanje zakonske skupine.
  • V sredo, 25. 04. 2012 bo po večerni sveti maši srečanje ŽPS. Vabila vzemite v župnišču.
  • V petek začenjamo tabor za mlade v Turnišču. Potekal bo v petek, soboto in nedeljo.  Lepa priložnost za ustvarjalno druženje mladih, skupno molitev, pesem,  delo in spoznavanje kreposti svete Klare in sester klaris. Tabor bo potekal pod geslom: Kratek je naš napor, plačilo pa večno!« (sv. Klara Asiška)
  • Še nekaj mest (6 + 2?) za romanje v Međugorje od 10. do 13. maja 2012 je prostih. Cena romanja je 120 €.  Povabite še koga od svojih sorodnikov in znancev iz drugih župnij.
  • Za poživitev ljudskega petja bomo projicirali pesmi preko LCD na platno,  da bi lažje spremljali besedilo. Povabljeni, da tudi s skupnim petjem zavzeto sodelujemo pri sveti maši.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.