Jan 15 2012

2. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Včeraj so se koledniki iz naše župnije udeležili srečanja kolednikov v Lendavi, kjer so skupaj molili za otroke v misijonih in predstavili svojo koledniško dejavnost. Hvala staršem in katehistinji, ki ste jih spremljali na poti v Lendavo.
 
Napovednik:

  • V  torek po večerni sveti maši bo srečanje zakonske skupine
  • V sredo začenjamo molitveno osmino za edinost kristjanov, ki bo od 18. do 25. januarja 2012 potekala pod geslom “Vsi bomo spremenjeni v moči zmage našega Gospoda Jezusa Kristusa” (1 kor 15,51-58).
  • V četrtek ob 16.30 bo srečanje za starše prvoobhajancev.
  • V četrtek po večerni sveti maši bo srečanje za izredne delivce obhajila.
  • V petek ob 16.00 bo priprava na krst za vse, ki želite krstiti svojega otroka prihodnji mesec. Pridejo naj tudi botri.
  • V soboto je molitveni shod v Veliki Polani, ki se začne z molitveno uro ob 16.30 in nadaljuje s sveto mašo ob 17.00. Tokrat shod pripravlja naša župnija. Nekateri boste sodelovali tudi pri molitveni uri in z uvodi pri sveti maši.  Hvala za vašo pripravljenost.  Vabim vse, da se v čim večjem številu udeležimo tega molitvenega shoda. Romali bomo z avtomobili. Odhod iz Bakovcev je ob 15.30. Kdor še rabi prevoz, naj se prijavi v zakristiji.
  • V soboto ob 19.00 bo v Lendavi ekumensko srečanje za mlade. Tam bodo tudi mladi iz evangeličanske cerkve ter škof Peter Štumpf in Geza Erniša. Predlagam, da se mladi udeležite najprej molitvenega shoda v Veliki Polani, potem pa skupaj nadaljujemo pot do Lendave. Vmes bi se spodobilo, da gremo na pico.

Nekateri ste že spraševali, kdaj spet začnemo krasiti po ulicah. Predlagam da takoj. Prosim, da bi za prihodnjo nedeljo okrasili verniki iz ulice Ob potoku.

Hvala za dar, ki ste ga namenili za čiščenje v cerkvi in župnišču.

Prispela je nova številka Družine.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.