Dec 11 2011

3. ADVENTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Včeraj se je nekaj naših mladih ministrantov udeležilo duhovne obnove v Veržeju, drugi pa smo izkoristili priložnost za adventno spoved v domači cerkvi. Bog povrni spovednikoma g. Goranu in g. Boštjanu za spovedovanje.
V torek , 13. 12. 2011 bodo ob 17.00 za vse, ki sodelujejo pri božičnici, vaje v vaškem domu.

V sredo, 14. 12. 2011 bo ob 18.00 v župnišču srečanje za starše birmancev. Vabim vas, da tudi starši resno vstopite v proces neposredne dvoletne priprave. Hvala tistim, ki že molite za naše birmance, dve kuverti z imenom birmanca še čakata v zakristiji.

V petek, 16. 12. 2011 ob 17.00 vabim vse ministrante na srečanje v župnišče. Miklavž je zelo pohvalil vašo pridnost, naročil pa je tudi, da je potrebno nekatere stvari še izboljšati. Pridite, da to uresničimo. 

V petek ob 19.00 uri povabljeni mladi (devetošolci, srednješolci in študentje) na srečanje v župnišče.  Pripravili se bomo na sprejem Luči miru, ki bo v soboto, 17. decembra v Bogojini. Ž

Prispele so nove Stopinje. V njih je tudi bogat prispevek o naši župniji. Cena je 9 €. Stenski koledar in novoletne voščilnice še niso prispeli.

Ta teden bo do srede pri nas maševal g. Robert Smodiš.

Prispela je nova številka Družine in Prijatelj (bolnikov) za mesec december.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.