Nov 20 2011

KRISTUS KRALJ VESOLJSTVA

Objavljeno v Oznanila

Prejšnjo nedeljo smo zaključili intenzivno dogajanje župnijskega misijona. Iskren »Bog plati!« vsem, ki ste sodelovali.  Kaj pa sedaj?! Se nas je kakšna misel, dogodek, zakrament … dotaknila? Je potrebno narediti kaj konkretnega v osebnem, družinskem, službenem, župnijskem življenju?

Predlagajte. Napišite predlog, pobudo, misel na list in ga do  prihodnje nedelje prinesite v škatlo, ki bo v cerkvi na mizici. S člani ŽPS bomo skušali skupaj najti odgovor.

Ostalo je še nekaj spominskih križev na misijon in tudi podobic (na njih je potrebno napisati osebni sklep misijona). Kdor želi še koga obdariti z njimi, jih  lahko dobi v župnišču ali zakristiji. 

Člani ŽK so organizirali delavnice izdelovanja adventnih  vencev.  Nekateri ste se radi pridružili delu v petek in soboto. Bog  povrni. Danes po maši bodo te venčke prodajali. Sredstva bodo namenjena karitativni dejavnosti v naši župniji. Zato hvala tudi vam, ki boste venčke kupili tako podprli skupno akcijo. Prispevek za venček naj bi bil 10 €.

Prihodnja nedelja je nedelja Karitas. Pri sveti maši ob 10.00 bodo sodelovali člani ŽK. Nabirka bo namenjena potrebam škofijske in župnijske Karitas. Ob 15.00 bo v Odrancih dobrodelni koncert Škofijske Karitas Murska Sobota pod geslom Iz src v srce. Lepo vabljeni.

Približuje se god sv. Miklavža. Letos bomo imeli miklavževanje v soboto, 3. decembra. Prispevek je 10 €. Prijavite se lahko do prihodnje nedelje, 27. novembra 2011.

Ta teden bo redni verouk.

Nova številka Družine je na razpolago in Marijanski koledar za leto 2011. Cena je 2 €.

En komentar. Komentiraj še ti.

En komentar. Komentiraj še ti. “KRISTUS KRALJ VESOLJSTVA”

  1. Župljankana 19 Dec 2011 ob 20:50 1

    Postal je eden od nas, da bi mi postali to, kar je On. Čeprav tolikokrat zavračamo Njegovo ljubezen…… On ostane. Tako nežen. Milostljiv. V revnih jaslih.
    Vsaka molitev, vsaka beseda, vsak pogled,vsak nasmeh lahko prinese srečo drugim ljudem. Vsako pozitivno dejanje,polno upanja, ustvaja boljši svet.
    V božičnih dneh želim vsem Vam župljanom obilo miru in božjega blagoslova.
    Zdaj je pravi trenutek, da skupaj z molitvijo stopimo novemu letu naproti.Da bi se Vam in Vašim najdražjim uresničila vsa skrita pričakovanja ter izpolnile vse želje!