Nov 13 2011

33. NAVADNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Zaključujemo sveti misijon v naši župniji. Bog povrni p. Marku in vsakemu posamezniku, vsem vam, ki ste bili del misijonskega dogajanja. Ob koncu svete maše bomo zapeli velik: Tebe Boga hvalimo! Prejeli boste tudi spominske podobice, na katerih so napisani sklepi misijona. Dodajte še svoj osebni sklep in naj vam pomaga, da bo v vašem življenju vedno več Boga, vedno več ljubezni. Fotografije z zaključka Misijona 2011 najdete v galeriji.

Čeprav je bilo dogajanje v času misijona zelo intenzivno in bi si vsi zaslužili nekaj počitka, bo tudi v prihodnjem tednu nekaj pomembnih župnijskih dogodkov.

  • V torek po večerni sveti maši bo srečanje župnijske Karitas.
  • V sredo ob 19. 45 bo srečanje mlajše zakonske skupine
  • V četrtek po večerni sveti maši bo srečanje starejše zakonske skupine
  • V petek bo v župnišču delavnica izdelovanja adventnih vencev. Delavnica bo potekala dopoldne od 9.00 do 12.00 in popoldne od 14. 00 do 17.00. Nadaljevala se bo tudi v soboto po istem urniku. Pridite v čim večjem številu. Advente vence bomo v nedeljo prodajali pred cerkvijo in izkupiček namenili župnijski Karitas za pomoč potrebnim.
  • V petek po večerni maši bo srečanje za vse animatorje in odrasle, ki so sodelovali na oratorijskih dnevih. Zberemo se v župnišču.

Pred nami je teden zaporov. Namen tedna je , da bi se kristjani zavedali potreb žrtev kaznivih dejanj, zaposlenih in vseh drugih, ki skrbijo za zapornike ter tudi zapornikov in njihovih družin.

V zadnjih dneh je bilo veliko aktivnosti za otroke, v sredo pa je tudi za vse katehete izobraževalni dan v Ljubljani, zato rednega verouka v tem tednu ne bo.
V sredo in četrtek bosta zaradi moje odsotnosti v naši cerkvi maševala g. Goran Merica in g. Robert Smodiš.

Danes je redno štetje vernikov. Število je danes nekoliko večje, kot prejšnje nedelje. Upam, da se v prihodnje ne bo preveč manjšalo. 

Na mizici za tisk lahko kupite kak nabožen predmet. Želeno je, da bi vsaka družina kupila spominski križ z geslom in logotipom misijona. Križ lahko nesete tudi sosedom in prijateljem ter jim podarite blagoslov našega dogajanja. Kupite lahko tudi majico z logotipom.

Hvala tudi za vse vaše darove, ki ste jih dajali ob nabirkah pri sveti maši.

Nova številka Družine je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.