Nov 06 2011

32. NAVADNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Bog povrni p. Marku in vsem vam, dragi župljani, ki tako zavzeto in požrtvovalno sodelujete pri dogajanju svetega misijona in čez vse leto. Brez vaše požrtvovalnosti, bi bila naša župnija mrtva. Sedaj pa je živa!
Za čas misijona on oratorijskih dni za otroke se želim še posebej zahvaliti katehistinji Marjani, animatorjem, voditeljicam delavnic in iger na oratorijskih dneh (Anita, Renata, Nives in Marjana) ter kuharski ekipi za oratorij (Veronika, Majda in Franc). Prav tako hvala vsem, ki naju s patrom Markom povabite na kosilo ali prinesete različne dobrote v župnišče. Slike misijonskega dogajanja najdete v galeriji.
Za bogato in urejeno dogajanje skozi vse leto se želim zahvaliti ključarjema, članom ŽPS, Karitas, delivcem obhajila, ministrantom, odraslemu, mladinskemu in »odraščajočemu« zboru z njihovima voditeljicama, raznašalcem verskega tiska, tistim ki vodite ljudsko petje v cerkvi, molite rožni venec, ter mnogim možem in ženam, ki velikokrat priskočite na pomoč pri delu v cerkvi, župnišču, v gozdu, pri urejanju okolice ali mnogih različnih opravilih, ki so potrebna, da je življenje v naši župniji razgibano in ustvarjalno. Iskrena zahvala vsem bolnikom, ki svoje molitve in trpljenje darujete za blagoslov naše župnije. Za mnoge dobrotnike niti ne vem. Bog ve! On naj vam tudi vsem obilno povrne s svojim blagoslovom.

Ta teden nadaljujemo sveti misijon. Bog nam želi dati svoj blagoslov. Želi nas nagovoriti po besedah p. Marka, želi nas nagovoriti po pesmi, po molitvi, po premišljevanju, po konkretnih odločitvah in korakih, ki jih spoznamo za potrebne. Pripravimo pot Božji milosti v naših srcih! V programu dogajanja so navedeni vsi mnogi dogodki za ta teden. Pridite! Posebej bi rad spomnil na torek, ko je celodnevno češčenje – novi svetek, v sredo sveta spoved za otroke, v četrtek je spokorni dan za vse, v petek pa je peš romanje v Mursko Soboto. Pridite tudi na posebna srečanja, kjer se čutite nagovorjene. Svete maše in molitve pa so vedno namenjene vsem, ki se jih lahko udeležite. Obiskovanje bolnikov po domovih bo p. Marko nadaljeval v ponedeljek v Zvezni ulici in naprej, kakor je zapisano v programu. Če kdo želi spovedni pogovor s p. Markom, se lahko dogovori za termin. Priložnost za sveto spoved je vedno tudi pred sveto mašo.

Na mizici za tisk lahko kupite kak nabožen predmet ali daste kakšen prispevek za misijon. Hvala tudi za vse vaše darove, ki jih dajete ob nabirkah pri sveti maši.

Ta teden ni nove številke Družine, ker je bila prejšnji teden dvojna številka.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.