Sep 25 2011

26. NAVADNA NEDELJA – SLOMŠKOVA

Objavljeno v Oznanila

Konec tedna začenjamo mesec oktober in rožnovensko pobožnost. Povabljeni, da tudi po družinah skupaj molite. Prihodnji teden bomo z otroki vsak večer molili rožni venec tudi v cerkvi. Razpored bo objavljen prihodnjo nedeljo.

V tem tednu smo imeli srečanje za starše otrok 3., 6., 7., 8. in 9. razreda ter srednješolcev. Hvala vsem tistim, ki ste se srečanja udeležili. Pokazali ste hvaležnost in pripravljenost za sodelovanje pri verski vzgoji vaših otrok. V prihodnjem tednu bo srečanje za starše otrok ostalih razredov.

Misijonske skrinje potujejo po župniji. Naj bo obisk sosedov in skrinje priložnost za prijazno besedo in za skupno družinsko molitev. Hvala tudi za misli in spodbude, ki jih pišete v priloženi zvezek.

Napovednik:

  • V torek bo srečanje za starše.
    • ob 16.30 za starše otrok 2. razreda;
    • ob 17.30 za starše otrok 4. in 5. razreda.
  • V torek po večerni sveti maši bo srečanje za vse zakonce, ki bi se želeli vključiti v novo zakonsko skupino v naši župnij.
  • V sredo bo redno srečanje za starše in otroke 1. razreda.
  • V soboto ob 9.00 bo srečanje za ministrante. Pridite tudi novi ministranti.

Za to nedeljo so krasili verniki iz Prečne in Mladinske ulice. Bog povrni! Za prihodnjo nedeljo prosim vernike iz Zvezne in Stare ulice, da okrasijo cerkev.

Hvala zakoncema Vilmi in Daniju Siter, ki sta nas danes nagovorila in spodbudila oz. utrdila v zavzemanju za dobro krščansko življenje v naših družinah.
Hvala tudi vsem zakonskim jubilantom, ki ste polepšali nedeljsko praznovanje ter seveda iskrena hvala vsem, ki ste pomagali pripraviti in izpeljati to slovesnost. (Po maši vabim vse jubilante, da pred oltarjem naredimo skupno fotografijo.)

Začenjamo zbirati tudi prijave za župnijsko romanje, ki bo v soboto, 15. oktobra 2011. Romali bomo k Mariji na Sveto goro pri Gorici. Ob povratku se bomo ustavili tudi pri izviru Soče, se povzpeli čez Vršič ter obiskali Marijo Pomagaj na Brezjah. Odhod iz Bakovcev bo ob 6.00, vrnitev okrog 22. ure. Cena romanja skupaj s kosilom, ki ga bomo imeli v Žirovnici je 40 €. Prijavite se lahko v zakristiji ali v župnišču.

Umrl je Franc Červek iz Soboške ulice. Pogreb bo v ponedeljek ob 17.00, sveta maša ob 18.00.

Nova številka Družine in Ognjišča je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.