Avg 07 2011

19. NAVADNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Danes bo sveta maša ob 10.00 v Müzgah. 

Popoldne je molitveno srečanje za člane ŽPS pri Gradu. Zberemo se ob 14.15 pred cerkvijo in se organiziramo za prevoz. Ob 15.00 je molitvena ura, nato sveta maša in nato skromna pogostitev. Vabljeni vsi člani ŽPS skupaj z vašimi domačimi.

Za akcijo MIVA smo zbrali 516€. Bog povrni za vaš  dar. Naj vas na vseh poteh spremlja Božji blagoslov.

Minuli petek smo imeli po večerni sveti maši molitev z družinami. Hvala,  da ste prišli. Povabljeni tudi prihodnji prvi petek.

Poročila sta se Bojan Novak in Jerneja Mesarič. Naj ju Bog spremlja na njuni zakonski poti.

V prihodnjem tednu bodo v naši župniji skavti iz Celja. To je najmlajša skupina – volčiči, stari so od 7 do 11 let. Z duhovnikom in voditelji bodo imeli različne aktivnosti. Sodelovali bodo tudi pri sveti maši. Če bo katera gospodinja spekla preveč peciva, da ga doma ne boste mogli pojesti, jih lahko kdaj razveselite s posladkom. Otroci pridite jih kaj pogledat in se boste dogovorili, pri katerih aktivnostih se jim lahko pridružite.

Prihodnjo nedeljo, na predvečer Velikega Šmarna, bomo s kolesi romali v Turnišče. Ob 17.30 se bomo zbrali pred cerkvijo in se počasi peljali do Turnišča, kjer bomo ob 20.00 pri sveti  maši.  Program drugih pobožnosti si  lahko ogledate na plakatu na oglasni deski.

Nova številka Družine in Prijatelj sta na razpolago ter knjige za izposojo.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.