Jun 26 2011

13. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

V četrtek smo obhajali praznik Svetega Rešnjega Telesa in Krvi. Zelo ste se potrudili, da ste postavili oltarje in jih okrasili. Lepo ste sodelovali tudi s petjem, molitvijo, ministriranjem, nošenjem neba in sveč ter sodelovanjem v zakristiji. Bog naj bogato nagradi vaš trud in naj dà vsemu našemu delu in prizadevanjem svoj blagoslov za katerega smo prosili z molitvami v procesiji.

Bogat dan je bil tudi včeraj, ko smo imeli oratorijski dan. Katehistinji in animatorji so se zelo potrudili, da so pripravili lepo zaigrano predstavo o Jonu, vodili katehezo in igre. Hvala staršem, ki ste zaupali svoje otroke ter še posebej hvala tistim, ki ste pomagali pri kuhanju in pospravljanju. Bog povrni! Hval a tudi krajevni skupnosti, ki je dala na razpolago prostore vaškega doma.

Današnji dan ste tudi oblikovali številni prostovoljci iz župnije in celotne krajevne skupnosti. Mnogi ste prinesli vino in pecivo ter sodelovali pri pripravi in okrasitvi prostora. Posebej se zahvalim g. Robertu Friškovcu, ki je daroval sveto mašo in nas nagovoril … Hvala tudi pevcem in vsem, ki ste sodelovali pri maši. Slike s prireditve najdete v galeriji.

V četrtek, 30. junija 2011 bomo z ministranti, otroškim pevskim zborom in animatorji organizirali nagradni izlet z avtobusom v Logarsko dolino. Kdor še ni dobil prijavnice, naj jo vzame in od staršev podpisano prinese do torka v župnišče.

Od srede do petka v naši škofiji ob 60 letnici duhovništva papeža Benedikta XVI. 60 ur neprenehoma mašujemo. Naša župnija je na vrsti v petek ob 15.00. Lepo vabljeni! Tisti dan ne bo večerne svete maše, ker smo vsi duhovniki vabljeni k somaševanju zvečer ob 19.00 v stolnici.

V petek dopoldne bom obiskoval bolnike po domovih.

Prispela je nova številka Družine in Ognjišča. Lahko si vzamete tudi Novo rast in Poti k Bogu.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.