Maj 29 2011

ŠESTA VELIKONOČNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Danes je v naši župniji slovesnost svete birme. Mnogi ste se zelo zavzeli, da so bile priprave dobro organizirane in da je slovesnost lepo potekala. Bog povrni vsem! Vam birmanci pa želim, da bi darovi Svetega Duha obrodili veliko sadov v vašem življenju. Ostanite zvesti poklicanosti – biti kristjan v sodobnem svetu. Odrasli vam želimo biti pri tem vzgled.

Bog povrni za darove, ki ste jih prinesli za bogoslovje in semenišče.

Prihodnjo nedeljo bomo imeli romanje in piknik za vse, ki ste redno obiskovali šmarnice. Zbrali se bomo ob 10.00 pri sveti maši, nato se bomo z avtobusom odpeljali v Turnišče, spotoma obiskali tudi cerkev v Odrancih in se nato vrnili v Bakovce na igrišče, kjer bomo skupaj s šmarničarji iz Podgradja, kjer smo bili lani gostje, imeli piknik. Vsak, ki si zasluži romanje in se želi pridružiti dogodku, naj se do torka prijavi in prinese simbolični prispevek 3€.

Romarji v Rim od 9. do 12. junija 2011. morate prinesti tudi rojstne podatke, da lahko uredimo skupno zavarovanje. Podatke oddajte v zakristiji ali prinesite v župnišče do torka, 31. 5. 2011.

Prijavite se lahko tudi za romanje v Međugorje, ki ga bo vodila ga. Miljana od 25. do 28. avgusta 2011, vozil pa bo g. ALojz Lukač. Prijavite se lahko v župnišču ali pri g. Lukaču.

Dogodki:

  • V četrtek, 2. 6. 2011 je prvi četrtek. Vabljeni pred mašo k molitvi za duhovne poklice pred Najsvetejšim.
  • V petek, 3. 6. 2011 je prvi petek. Dopoldne bom obiskoval bolnike po domovih, zvečer pred mašo pa vabljeni k molitvi pred Nastvetejšim.
  • Nedelja, 5. 6. 2011 – skupni izlet letošnjih šmarničarjev.

Prispela je nova številka Družine in Ognjišča.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.