Apr 03 2011

4. POSTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Lepo se zahvalim vsem, ki ste v četrtek pomagali pri spravilo drv iz gozda. (…) Bog vam povrni!

Danes popoldne ob 15. uri bo na Hotizi škof dr. Peter Štumpf blagoslovil znamenja križevega pota ob zadnji poti Božjega služabnika Danijela Halasa. Molili bomo križev pot (Halasov), knjižice bo možno dobiti tudi tam.
Ob tem je škofija izdala knjigo Slava mučencu (Kronika dogajanja v času postopka beatifikacije) in svečo s sliko s križevega pota. Če se blagoslovitve križevega pota ne boste mogli udeležiti, lahko oboje kupite pri izhodu iz cerkve (cena knjige je 4,5 €, sveče 1,5 €).
Predlagam sledeče: kdor ne bo mogel h križevemu potu na Hotizo, lepo povabljen h križevemu potu ob 14.00 v naši cerkvi. Ostali bi se pa zbrali pred cerkvijo ob 14.30 in bi se organizirali v avtomobile, da bi se vsak ne vozil sam. Če pa imate že poln avtomobil, ali romate v okviru družine, pa se dobimo na Hotizi ob 15.00.
Ob tem se lepo zahvalim za vaš dar, ki ste ga za postavitev križevega pota darovali pri nabirki ali še pozneje.

V soboto in nedeljo bo v naši župniji postna velika spoved. Ob 18.00 bo spokorno bogoslužje in sveta spoved do 20.00. Spovedovala bosta duhovnika iz Tišine in Murske Sobote. V nedeljo bo spovedovanje od 7.00 do 11.00 s prekinitvijo od 9.00 do 9.30.

Napovednik:

  • V ponedeljek po večerni maši srečanje zakonske skupine
  • V torek ob 17.30 srečanje za starše birmancev in botre
  • V torek po večerni sveti maši srečanje župnijske Karitas
  • V sredo po večerni sveti maši srečanje ŽPS
  • V četrtek bo slovesna sveta maša na dan ustanovitve škofije v Murski Soboti ob 18.00, ki jo bo daroval kardinal dr. Franc Rode ob somaševanju škofov in duhovnikov. Ta dan ne bo maše v Bakovcih.
  • V soboto velika in nedeljo postna velika spoved


Postna prizadevanja:

  • V tem tednu posebno pozornost namenimo izpraševanju vesti, prepoznavanju svojih dejan, besed in misli, ter iskrenemu pristopu k zakramentu svete spovedi s trdnim sklepom: vse bom naredil, da se poboljšam!

V sredo smo pokopali Terezijo Lovenjak iz Soboške ulice. Zanjo ste darovali svete maše: mož Anton s hčerko Marijo; hčerka Danica; sin Štefan z družino; sin Tonček z družino; hčerka Jožica z družino; in družina Cigut iz Renkovec. Bog povrni za darovane maše in molitve.

Na razpolago je nova številka Družine.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.