Mar 20 2011

2. POSTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Iskrena hvala in Bog povrni vsem, ki ste sodelovali v pripravi in uresničevanju začetka župnijskega misijona. Posebej se zahvaljujem članom ŽPS, ŽK, pevkam in pevcem, ključarjema, družinam, ki so postregle s hrano in pijačo ter vsem, ki ste darovali svoj čas in talente za skupno dogajanje. Posebej hvala g. Tonetu Ciglarju za njegove misli, spodbude, opomine in za darovane svete maše in molitve. Hvala tudi vrtcu, šoli, krajevni skupnosti in upokojenkam za sodelovanje v programu za starše.
Bog naj obilno blagoslovi vse besede, molitve in sklepe, ki smo si jih v teh dneh zadali!

Praznovanje 30. obletnice župnije bo dobilo najlepši izraz v naših vsakdanjih življenjih, ko bomo še bolj prisluhnili Kristusu, sprejeli njegov dar odrešenja in svoje življenje prenavljali po njegovi besedi. … Tako bomo postajali živa Cerkev bratov in sester, ki se ima med seboj iskreno rada, kajti: Kjer je Bog, je ljubezen!
Slike z misijona si lahko ogledate v galeriji.

V petek je praznik Gospodovega oznanjenja. Pri večerni sveti maši ob 18.00 bodo sodelovali veroučenci, ki bodo po maši pripravili kratek program za starše. Starši in otroci lepo vabljeni!

Postni čas nas spodbuja k zavzetemu življenju. Odpoved naj nas naredi bolj odprte drug za drugega. »Škatla dobrote« nas spodbuja, da nezapravljen denar namenimo za tiste, ki so v stiski. Otroci si prizadevajo za »dobra dela, molitev, odpoved«. Slovenska Karitas nas tudi spodbuja k dobrodelnosti. Slomškov zavod nas vabi na dobrodelni koncert prihodnjo nedeljo, 27. 3. 2011 ob 17.00 uri v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Koncert bosta prenašala tudi TV Slovenija in Radio Ognjišče. Darovali boste lahko tudi po telefonu. Akcija 40 dni brez alkohola pa še tudi traja.

V sredo smo pokopali Jožeta Waindorferja. Naj počiva v Gospodovem miru. Bog povrni za darovane svete maše in dar za cerkev.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.