Avg 08 2010

19. NAVADNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

V tem tednu bo g. župnik na dopustu. Danes popoldne ob 14.00 se člani ŽPS zberemo pred cerkvijo, da se bomo skupaj odpeljali v Apače na molitveno uro in sveto mašo za člane ŽPS. Vabljeni, da bi se srečanja vsi udeležili.

Prihodnjo nedeljo je praznik Marijinega vnebovzetja. Glavne slovesnosti se bodo dogajale v škofijskem romarskem svetišču Marije pod Logom v Turnišču. Nekateri ste predlagali, da bi poromali tudi s kolesi. Zato bo sobotna večerna maša ob 18.00, ob 18.30 pa se bomo izpred cerkve odpeljali s kolesi v Turnišče. Tam bo sveta maša ob 20.00. Ostali program pobožnosti v Turnišču si lahko preberete na oglasni deski in tja poromate z avtomobilom. Naj bo to praznik vere, molitve in poglobljenega zaupanja v Marijino priprošnjo.

V minulem tednu smo krstili Aljaža Rogana iz Cvetne ulice 12. Naj ga sveti krst krepi, da bo rastel v Božji ljubezni.

Umrla je Marija Flegar roj. Gomboši. Zadnja leta je bila v Domu starejših v Rakičanu, prej pa je stanovala v Mladinski ulici 62. Pogrebna maša bo v torek ob 9.00, pogreb pa ob 16.00 na pokopališču. Bog naj ji da večni pokoj in večna Luč naj ji sveti.

Na razpolago je nova številka Družine, kjer so objavljene prestavitve duhovnikov in še mnogo zanimivega in revija Prijatelj.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.