Jun 27 2010

13. NAVADNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Prejšnjo nedeljo smo obhajali skupni praznik župnije Bakovci in krajevne skupnosti. Hvala vsem, ki ste pomagali pri organizaciji in pripravi prostora, vsem, ki ste darovali pijačo in pecivo ter vsem, ki ste s svojim sodelovanjem ustvarjali praznično razpoloženje.

V torek je praznik apostolov Petra in Pavla. Sveta maša v župnijski cerkvi bo ob 19.00.  Ob 16.00 pa bo v murskosoboški stolnici škof Peter Štumpf posvetil v mašnika Gorana Merico iz Murske Sobote. Vabljeni, da se te slovesnosti udeležimo in za našega novomašnika in vse duhovnike v teh dneh nekaj več molimo.

Ta teden je prvi četrtek, ko bomo molili in darovali sveto mašo za vse, ki so posvečeni in v cerkvi opravljajo različne službe.  V petek bom obiskoval bolnike po domovih. 

Naslednji teden, od 12. do 17. julija bomo šli z mladimi na delovno akcijo v Bosno. Tri mesta so še prosta. Prijavijo se lahko tisti, ki so dopolnili 18 let, za mlajše pa morajo starši izpolniti obrazec. Namen delovne akcije je pomoč v župniji Jablanica, pričevanje za katoliško vero, dialog z ljudmi muslimanske vere, krščansko preživljanje počitnic.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.