Maj 23 2010

BINKOŠTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

V ponedeljek, na praznik Marije, Matere Cerkve in Pomočnice kristjanov bo sveta maša zvečer ob 19.00, po maši pa procesija do vaškega križa, kjer tudi je kip Marije Pomočnice Kristjanov. Med procesijo bomo s prižganimi svečami peli Litanije Matere Božje, pri križu pa bomo imeli še druge molitve za priporočilo Mariji, Pomočnici. Sveče za procesijo prinesite s seboj.
Šmarnice so vsak večer pri večerni sveti maši. V petek prinesite s seboj pole, kamor lepite slike, da se bomo dogovorili, kdo zasluži nagrado – izlet, ki ga bomo imeli prihodnjo nedeljo, 30. 5. 2010. Zbrali se bomo pri sveti maši ob 10.00 in se nato takoj po maši odpeljali z avtobusom v Jeruzalem. Nadaljnji program naj ostane skrivnost. Na izlet ste povabljeni tudi starši in starejši, ki redno obiskujete šmarnice. Vrnili se bomo do sedme ali osme ure zvečer.
V soboto bo srečanje staršev otrok, ki obiskujejo deveti razred. Vsebina srečanja bo namenjena predvsem pripravi praznovanja ob izpovedi vere devetošolcev, ki bo 6. junija. Prispela je nova številka Družine.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.