Feb 28 2010

2. POSTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Danes popoldne ob 14.00 lepo vabljeni h križevemu potu, prav tako v petek ob 17.30.

Počitnice so minile in ta teden je spet redni verouk za vse razrede in srečanja drugih skupin. Tretji razred v petek ne bo imel verouk ob 15.00, ampak ob 16.00 skupaj s starši.

Hvala, da ste prinesli liste z izbranimi kandidati za člane ŽPS. Osebni pogovori z izvoljenimi predstavniki in oblikovanje novega sestava ŽPS se bo dogajalo v tem tednu, ko se vrne g. župnik. Nocoj se namreč romarji iz Svete dežele vračajo v domovino.

Ta teden obhajamo prvi četrtek, ko še posebej molimo za duhovniške poklice in prvi petek, ko se izročamo Jezusovemu usmiljenemu srcu. Dopoldne bo obisk bolnikov na domu.

Prihodnjo soboto, 6. 3. 2010 je v Mariboru v Slomškovem dijaškem semenišču, bogoslovju in v redovnih hišah dan odprtih vrat. Z ministranti se bomo tega srečanja udeležili, lahko pa se pridruži še kdo drug, ki ga razmišljanje o življenjski odločitvi zanima. Odhod iz Bakovcev bo ob 8.00. izpred cerkve. Če je tudi kateri od staršev pripravljen peljati v Maribor, naj to sporoči župniku.

Zvečer (v soboto) ob 19.00 se začne v učilnici v župnišču priprava na zakon. Vabljeni vsi tisti, ki še niste poročeni in ste dopolnili 16 let. Naj bo to priložnost, da se bolje pripravimo na življenje in da odgovorno stopamo skozi leta mladosti. Starši, povejte in spodbudite svoje sinove in hčere, da se priprave udeležijo.

Prispela je nova številka Družine.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.