Nov 23 2009

KRISTUS KRALJ VESOLJSTVA

Objavljeno v Oznanila

Hvala tistim, ki ste včeraj prišli na delavnico izdelovanja adventnih vencev. Vence lahko kupite po maši. Cena ni določena, ker naj bi to bil prispevek, s katerim bo ŽK pomagal tistim, ki so  najbolj potrebni.

Danes god sv. Cecilije, zavetnice cerkvenega petja in glasbe. Pri maši ob 10.00 bodo (so) z nami pevci pevskega zbora iz župnije sveti  Jurij ob Ščavnici.

DSCN9428Danes je z nami maševal spiritual mariborskega Bogoslovja, ki nam je povedal marsikaj zanimivega o duhovnih poklicih. Bog povrni za njegovo pričevanje. Mašo so nam obogatili tudi veroučenci in njihova katehistinja Marjana.

Popoldne ob 15.00 bo v Kančevcih srečanje vseh članov ŽPS. Predlagam, da se dobimo pred župniščem ob 14.15 in se organiziramo za prevoz, da bi se vsak ne vozil sam s svojim avtom.

Prijave za Miklavža zbiramo danes v zakristiji. Prijave bodo možne še v tem tednu do nedelje. Prispevek je 10 €.

Začenjamo teden Karitas z geslom: Kruh za življenje. Bodimo pozorni na priložnosti, kjer lahko tudi mi, vsak  osebno,  prinašamo in postajamo »kruh za življenje«. Prihodnjo nedeljo bo v Tišini koncert Klic dobrote, kjer sodelujejo tudi naše pevke. Vsaka župnija je dobila samo nekaj vstopnic. Kdor želi na koncert, naj se oglasi v zakristiji.

V soboto, 28.  11. 2009 bo seminar za izredne delivce obhajila v Murski Soboti ob 9.00.

Prihodnjo nedeljo bo blagoslov adventnih vencev pri maši ob 8. in ob 10. Vsaka družina naj prinese adventni venec k blagoslovu, potem pa naj se vsa družina v adventnem času zbira k molitvi ob njem. Četudi bo to samo kratka molitev, naj bo znamenje vere, ki jo želite ohranjati in k njej voditi tudi svoje otroke.

Hvala tistim, ki ste ta teden skrbele za cerkev. Za prihodnjo nedeljo so na vrsti Petra Makovec, Valentina Vereš in Katja Červek.

Včeraj smo pokopali Cecilijo Vigali iz Panonske ul. 29. Zadnja leta je bila v domu starejših v Rakičanu. Bog naj ji da večni pokoj.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.