Okt 18 2009

29. navadna nedelja – misijonska nedelja

Objavljeno v Oznanila

18. 10. 2009

Nabirka današnje nedelje je namenjena za pomoč v Afriki. Bog povrni za vašo dobroto …

Ta teden otroci pred večerno sveto mašo molijo rožni venec in sicer

Ponedeljek: 3. razred

Torek: 4. razred

Sreda: 5. razred

Četrtek: 6. razred

Petek: 7. razred

Sobota: 8. Razred

V cerkev pridite vedno ob 18.20, da se pripravimo. Povabim tudi starše, da se udeležite molitve skupaj s svojimi otroki ter da jih spomnite, kdaj so na vrsti. Molitev naj postane naša vsakdanja duhovna hrana.

V petek ob 20.00 se mladi dobimo v župnišču. Tokrat bomo imeli bolj družabno srečanje – piknik. Pridite!

V soboto ob 9.00 bodo v učilnici pevske vaje za otroški pevski zbor. Vodili ga bosta Anita Novak in Katja Červek. Pridite tisti, ki ste že peli v zboru in tudi vsi tisti iz tretjega razreda in navzgor, ki želite svoje glasove oblikovati in z njimi dajati čast Bogu. Z temi pevskimi vajami bodo povezane tudi vaje mladih kitaristk, ki jih bosta vodili Damjana Lukač in Urška Rebernak, zato naj v soboto  ob 9.00 pridejo tudi tisti, ki želijo začeti ali nadaljevati z učenjem kitare.

Hvala tistim, ki ste ta teden krasile cerkev in pomagale pri urejanju okrog župnišča. Za prihodnjo nedeljo so na vrsti Ana Čergöli, Doroteja Kuhar in Doris Prkič.

Ob pogrebu Štefana Lukača iz Panonske ul. 8. ste darovali za svete maše … in dar za cerkev …

Odposlali smo 24 sv. maš za + Marijo Lovenjak in 26 sv. maš za + Karla Sreš. Maše bo opravil g. Robert Smodiš. Hvala, ker z razumevanjem sprejemate dejstvo, da vseh maš ni mogoče opraviti v Bakovcih in jih zato pošljemo duhovnikom, ki nimajo dovolj intencij.

Oklic: poročiti se želita Dušan Maučec in Simona Smodiš.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.