Avg 31 2009

Oznanila 21. navadne nedelje, 23. 8. 2009

Objavljeno v Oznanila

  • Prihodnjo nedeljo bo seja ŽPS. Po sveti maši ob 10.00 se dobimo v učilnici v župnišču. Vsi člani lepo povabljeni. Dobrodošli bodo predlogi, pobude in seveda tudi pripravljenost za prevzem nalog, ki si jih bomo zastavili za prihodnje veroučno in pastoralno leto.
  • V tem tednu bo v Bakovcih svetovno prvenstvo v triatlonu. Zaključna prireditev bo v soboto popoldne in zvečer pred zadružnim domom. Organizatorji so prosili za razumevanje, ker bo v času triatlona nekoliko spremenjen prometni režim, ob zaključku pa najbrž nekoliko glasno. Da bi zaradi tega ne bila motena naša sobotna maša, jo bomo imeli zjutraj ob 8.00. Hvala za razumevanje.
  • Začenja se dobrodelna akcija Za srce Afrike. Zbrana sredstva bodo namenjena razvojnim projektom na področju zdravstva in šolstva, ki jih Karitas izvaja ob sodelovanju in pomoči slovenskih misijonarjev. Pomoč je možno izkazati na dva načina: s poslanim SMS-om ali z dobrim delom, ki ga naredimo nekomu. Za spodbudo so pripravili Kartico upanja, na katero se vsak darovalec vpiše in jo osebno izroči naslednjemu.
  • V ponedeljek smo pokopali Marijo Lovenjak  iz Kroške ul. 34. Naj počiva v miru. Bog povrnio za svete maše, ki ste jih ob pogrebu darovali zanjo.
  • V soboto smo v župnijsko občestvo sprejeli novega člana. Krstili smo Evo Novak iz Mlinske ul. 7. Naj raste v Gospodovi milosti.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.