Jul 13 2009

Oznanila 15. navadne nedelje

Objavljeno v Oznanila

  • Odbor za družino škofije Murska Sobota organizira Duhovne vaje za zakonce, ki jih bo vodil g. škof dr. Marjan Turnšek in sicer od četrtka, 16. 7. 2009, do nedelje, 19. 7. 2009 v Veržeju. Duhovne vaje se bodo začele v četrtek ob 18. uri, končale pa v nedeljo s kosilom. Za varstvo otrok bodo poskrbeli animatorji.
  • Prenova v Duhu iz Turnišča vabi prihodnjo nedeljo, 19. julija, ob 15. uri na pričevanje zakoncev Turbitt iz ZDA. Srečanje se bo začelo z molitvijo in pričevanjem Pat in Don Turbitt in končalo s sv. mašo ob 19. uri. Spregovorila bosta o tem, kako je mogoče v moči in ob navdihih Svetega Duha z Jezusom graditi vedno bolj oseben odnos, živeti drugače, polnejše, srečnejše, svobodneje, predvsem pa mirneje.
  • PrihodnjIz leta 2007o nedeljo, 19. julija pa se v Domu duhovnosti v Kančevcih začne duhovni tabor za osnovnošolce s tečajem angleškega jezika, ki bo trajal do sobote, 25. julija. Letošnje poletje se bodo družili s kraljem Davidom in junaki iz Narnije. Poleg tega da bodo osvajali in poglabljali znanje angleščine v dopoldanskem delu, bo v celotnem tednu dovolj časa za spoznavanje novih prijateljev, druženje z gosti, prepevanje, izražanje v ustvarjalnih delavnicah, dobro voljo, tišino, molitev. Celo kopanje in kak izlet si bodo privoščili. Prijave sprejemajo v Domu duhovnosti v Kančevcih!
  • Cerkev v tem tednu naj okrasijo Mateja Mes, Doris in Doroteja Mesarič.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.