Jul 01 2009

Oznanila 13. navadne nedelje

Objavljeno v Oznanila

  • Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki ste tako požrtvovalno postavOltarljali oltarje za telovsko procesijo. Iskren Bog plati vsem tistim ženam, ki ste Veri prinesli denar za rože. Uporabili smo ga tako za Telovo, kot Dan KS in župnije in še ga je nekaj ostalo.
  • Rad bi se zahvalil vsem, ki ste za praznovanje dneva KS in župnije darovali vino: Štefan Vereš, Robert Novak in Jože Baler. Prav tako Bog plati vsem gospodinjam, ki ste darovale Dan župnije in KSpecivo, vsem dobrim ženam, ki ste ga že navsezgodaj razporedile na pladnje, obema ključarjema, gospodu Francu Pertociju z družino in vsemi, ki ste pomagali pri kuhinji, strežbi in pijači ter pripravljanju bogoslužnega prostora…
  • V ponedeljek je praznik svetih apostolov Petra in Pavla. Sveti maši bosta zjutraj ob 9.00 in zvečer ob 19.00. Popoldne ob 16.00 pa bosta v soboški stolni cerkvi posvečena v duhovnika diakona g. Gregor Šemrl iz župnije Gornja Radgona in g. Luka Rajf iz župnije Razkrižje. Molimo za nova duhovnika.
  • Ta teden je prvi četrtek. Pred mašo bomo izpostavili Najsvetejše in molili rožni venec, po maši pa bomo molili za duhovne poklice.
  • Na prvi petek dopoldne bom obiskoval bolnike. Po večerni maši pa bomo molili Litanije Srca Jezusovega. Lepo vabljeni!

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.